Pom’ Duchesses met kaasster
20 min bereidingstijd
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Bereid de Pom’ Duchesses volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven of airfryer.
- Snijd intussen de kaas in 4 dikke plakken. Steek uit elke plak 3 kaassterren. Steek in elke ster een prikker.
- Hak de knoflook fijn. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Fruit de knoflook 1 minuut. Voeg de spinazie toe en laat al omscheppend het blad slinken en het vocht verdampen. Breng de spinazie op smaak met wat nootmuskaat, zout en peper.
- Schep de spinazie op een schaal. Steek in elk aardappelrozetje een kaasprikker en zet ze op de spinazie.
- Met een kleine ster van kaas als piek tover je de krokante rozetjes aardappelpuree in een handomdraai om in kerstboompjes. Wijs je gasten voor het eten wel even op de verborgen prikkers!
- Tip: De ‘kerstboompjes’ zijn ook heel lekker op een rucolasalade met balsamicodressing en geroosterde pijnboompitten.
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 255 kcal
- 18 g vet waarvan 6 g verzadigd
- 14 g koolhydraten
- 8 g eiwit
- 3 g vezels
- 0,9 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen